Elektronske cigarete-Smart model

Smart i Start mini modeli elektronske cigarete

E-Smart elektronska cigareta dolazi kao patent Kanger Tech kompanije i po svom elegantnom dizajnu i kvalitetu je totalni hit u svetu elektronskog parenja,posebno je dopadljiva damama. Kapacitet baterije je 320mah,a zapremina Smart kliromizera je 1.3ml. Postoji više različitih boja (crvene,ljubičaste,bele i crne) Smart elektronskih cigareta. Navoj baterije i kliromizera kod Smart modela elektronske cigarete je 808D. Uz svaki set E-Smart elektronske cigarete možete dodatno kupiti i rezervnu bateriju ili još jednu cigaretu kako bi uvek imali zamenu dok se jedna baterija puni. 

Start mini elektronska cigareta je po svom izgledu i veličini najsličnija obilnoj cigareti, pa je često početnici biraju kao prvu alternativu kada žele da probaju da pređu na elektronsku cigaretu ili korisnici koji su rešili da prestanu sa pušenjem kao pomoć pri odvikavanju.


Sortiraj po imenu/ceni:
Prikaži:
Start mini set
1.400,00 DIN
950,00 DIN
Narucivanje elaktronskih cigareta
   Uporedi
Akcijska prodaja elektronskih cigareta

Prikazano 1 - 1 (od ukupno 1 proizvoda)

ELSANA elektronske cigarete

ELSANA D.O.O nastoji da bude što preciznija u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Svi tekstovi na sajtu su autorska prava firme Elsana d.o.o i zabranjeno je svako kopiranje bez pismene saglasnosti i odobrenja !